Vem är emil?

Den här bloggen drivs av den 28 åriga IT entreprenören Emil Janitzek och är en digital lekstuga där han delar med sig av lärdomar under de olika projekt han drar igång. Emil Janitzek har jobbat med webben sedan han fick sin första dator under 90-talet och fick då upp ögonen för HTML. Emil har kommit en lång väg sedan dess och efter militärutbildningen på Boden i19 startade han sin egen firma med inriktning på webbutveckling, under tiden växte hans kunskap och Emil Janitzek är specialiserad mot användarvänlighet och sökmotoroptimering men har även fått en djup kunskap i c# .NET, php, wordpress, jQuery, Django m.m.

Emil Janitzeks utbildning

2007 började Emil Janitzek på IT-Universitetet i Göteborg, han sökte en större utmaning och ville fördjupa sina kunskaper inom planering och projektledning. Under utbildningen träffade han fler brinnande entreprenörer och knöt många bra kontakter.

Anlita Emil Janitzek

För tillfället åtar Emil sig inte några ny uppdrag. Emil har i dagsläget fastanställning som utvecklare men han kommer fortsätta att blogga och på sin fritid fortfarande driva både nyskapande och spännande projekt. Är du intresserad av samarbete eller partnerskap så tveka inte att höra av dig till Emil Janitzek.

Kontakta Emil Janitzek

För en djupare insikt läs även emils öppningsinlägg

Från innovatör till entreprenör