Mademoiselle Mary

DELA

Fick för ett tag sedan det roliga uppdraget att ta fram en simpel sida för Maryam Zarrinjouei som sysslar med silversmide och smyckesdesign på fritiden. Jag fick fria händer och hittade ett bra tema till wordpress och satta igång med sidan. Sidan kretsar kring hennes fotoblogg där hon lägger upp bilder från hennes nya skapelser och en katalog över färdiga smycken.

Jag har även fotat själva ringen i min hemmastudio, var första gången på riktigt länge som jag fick chansen att damma av mina Elinchrom blixtar och leka lite med ljussättningen. Saknade dock min Canon 100mm macro som hade passat perfekt för att fota hennes ringar med. Fler ringar är färdiga och bilder på dessa kommer snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *