Vad betyder Shobre för dig?

DELA

Jag äger i alla fall domänen, den var inköpt under mina domän glada dagar men hade inte direkt någon plan för vad jag skulle göra med den. För att den inte ska stå helt tomt har jag nu lagt upp en simpel sida med den något så officiella beskrivning på vad shobre betyder enligt Språkrådet (2004). Men jag ville samtidigt göra något mer av den, när jag lekte runt på facebooks plugin-lista fick jag tanken att se vad shobre betyder för andra. Sagt och gjort jag slängde upp en facebook comment plugin. Vilket är väldigt simpelt, man konfigurerar bara vilken adress man vill kommentera kring och bredden på sidan och får sedan en färdig snippet att inkludera på sidan. Kolla in Shobre.se för att se hur det blev.

2 reaktioner på ”Vad betyder Shobre för dig?”

  1. Det var faktiskt första gången jag hörde detta ord, kul att lära sig något nytt 🙂
    Men det borde ju kunna gå att göra något mer avancerat med sidan med? Kanske något hip hop eller musikrelaterat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *