Bästa spelet till din Android telefon!

DELA
Air Control
Se fler bilder och detaljerad recension på Android Tapp

Nu har jag hittat det, det tog mig en stund men efter ett tips från Jonatan har jag nu hittat det bästa spelet till min HTC Desire. Jag är ingen inbiten spelare, jag gillar enkla spel där man får lite hjärngymnastik samtidigt. Spelet heter Air Control och är något så simpelt som att vara trafikledare på en flygplats, men hjälp av fingrarna skall man dirigera in flygen till rätt landningsbana och undvika kollision i luften. Det finns två olika flygplatser och två olika lägen att spela Normalt och Cargo, i Cargo måste man även ta hänsyn till vilken typ av plan det är då enbart plan av samma färg eller typ får tillstånd att landa. Detta gör att det krävs mer pusslande för att fixa inflygningarna och när man har upp mot 10-15 flyg på skärmen börjar det blir riktigt svårt.

Spelet finns enbart i gratisversion för oss i Europa eftersom google inte tillåter betalningar i vår market ännu, men reklamen visas enbart när man har klarat ett spel och är inte störande på något sätt.

En varning bör nog ges också då spelet är mycket beroendeframkallande, min nuvarande status är Flight Manager med 110 landningar, men det hoppas jag kunna slå inom de närmaste dagarna :). Vilken nivå är du? Och någon som vågar utmana tronen för bästa spelet till android?

Ladda ner Air Control

3 reaktioner på ”Bästa spelet till din Android telefon!”

  1. på market finns det två till som jag skulle rekommendera:

    Angry Birds (ännu så länge i beta stadium men sjukt sjukt kul)
    Robo Defence (som gamla TowerDefence för Warcraft 3, finns som gratis och betalversion)

    1. Jag har testat angry birds nu, och jag håller med. Det är riktigt roligt… får nästan bli en ny bloggpost när hela spelet kommer för det verkar finnas en ny kung bland android spelen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *