Hello world!

DELA

Nu är jag inte bara webbutvecklare, jag är bloggare också :). Välkommen till mitt krypin, min förhoppnings med denna blogg är att kunna dela med mig av det jag gör. Vem är jag då? Jag är 25 år och har de senaste 5 åren drivit firman Pixel2 (eller Pixel Square om vi skall vara helt korrekta). Jag började som webbutvecklare och fotograf men har nu nästan uteslutande jobbat med webbutveckling och konsultarbete. Min passion ligger på användarvänlighet och sökmotorvänlighet och jag jobbar till stor del med webbstandarder. Jag har jobbat med allt från framtagning av design, användarvänlighets studier, sökmotoroptimering, html5 + css3,  javascript och jQuery, ASP.NET, php + wordpress/oscommerce och nu senaste även python + django (min egen favorit).

Jag har precis avslutat en tre årig utbildning på IT-Universitetet (Software Engineering and Management) vilket resulterade i ett ex-jobb tillsammans med Marcus Ljungbladvarianthantering i bilindustrin (finns tillgänglig i sin helhet för den som är intresserad). Vad framtiden håller är inte bestämt men till sommaren har jag bestämt mig att ta tag i några av alla de projekt jag har liggande. Det är av just den anledningen som bloggen skapades, en möjlighet att ta alla mina idéer och förverkliga dem, om du väljer att följa med på resan kommer du få ta del av allt från tankarna bakom besluten, små tips och trix samt genomgång av resultaten.

Jag finns även på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.